Obiady

Serdecznie zapraszamy do naszej stołówki szkolnej

Opłaty za posiłki w marcu 2019 roku wynoszą:
dla klas 0:          21*13,00 PLN = 273,00 PLN
dla kas I – VI:     21*10,00 PLN = 210,00 PLN

Proszę o terminowe wpłaty do 11 dnia każdego miesiąca włącznie, na konto lub gotówka.
BRAK OPŁATY SPOWODUJE WYKREŚLENIE DZIECKA ZE STOŁÓWKI.

Bardzo proszę rodziców, którzy zalegają z opłatami za 2018 i 2019 rok o uregulowanie należności.
 
UWAGA
RODZICE, KTÓRZY NIE UREGULOWALI PŁATNOŚCI ZA POSIŁKI (brak informacji o kwocie) BARDZO PROSZĘ O KONTAKT TELEFONICZNY LUB OSOBISTY Z AJENTEM LUB PANIĄ ULĄ Z KUCHNI.

Małgorzata Kawala 531 11 42 43

Odmówienie obiadów: dla klas 0 – III  do godziny 8.00
dla klas IV – VI  do godziny 8.00
pod numerem telefonu 531 11 42 43
Płatności za obiady szkolne proszę kierować na konto:
G&P Małgorzata Kawala
56 1030 0019 0109 8517 0040 5919 Citi Bank
W opisie wpłat: Imię i nazwisko dziecka oraz aktualna klasa

UWAGA

RODZICE, KTÓRZY SĄ ZAINTERESOWANI POSIŁKAMI NA STOŁÓWCE, PROSZĘ O WYPEŁNIENIE KARTY ZGŁOSZENIOWEJ .

Brak karty zgłoszeniowej eliminuje dziecko z posiłków.

Zapraszam do obserwowania naszego profilu na facebook

Małgorzata Kawala

 jadlospis

 

Poniedziałek 18.03.2019

Śniadanie:

  • Płatki kukurydziane na mleku (200 g), kanapka z wędliną (30/5 g), ogórek świeży (5 g), herbata owocowa (200 ml).

Obiad:

  • Zupa jarzynowa (150/250 g), kasza wiejska (100/150 g), gulasz z szynki (65/85/10 g), surówka z kapusty pekińskiej i pora (100/150 g), kompot/woda (200 ml).

Podwieczorek:

  • Kisiel (130 g), mini herbatniki (15 g).

Wtorek 19.03.2019

Śniadanie:

  • Gofry z dżemem (150/5 g), kawa zbożowa (200 ml).

Obiad:

  • Zupa ogórkowa (150/250 g), ryż gotowany (100/150 g), pierś drobiowa grillowana (65/85 g), warzywa parowane (100/150 g), sos grecki (10 g), kompot/woda (200 ml).

Podwieczorek:

  • Ciasto (40 g), woda z cytryną (200 ml).

Środa 20.03.2019

Śniadanie:

  • Parówki z wody (100 g), keczup/musztarda (5 g), bułka z masłem (25/3 g), kanapka z serem żółtym (30/5 g), pomidor (5 g), herbata z cytryną (200 ml).

Obiad:

  • Zupa krupnik (150/250 g), naleśniki z serem (200/300 g), sos owocowy (10 g), jogurt (10 g), surówka z marchwi (80/100 g), kompot/woda (200 ml).

Podwieczorek:

  • Owoc (130 g).

Czwartek 21.03.2019

Śniadanie:

  • Twarożek ze szczypiorkiem (100 g), bułka z masłem (25/3 g), rzodkiewka (3 g), kanapka z wędliną (30/5 g), malutkie pomidorki (5 g), herbata z cytryną (200 ml).

Obiad:

  • Zupa barszcz biały (150/250 g), ziemniaki gotowane (100/150 g), kotlet schabowy (65/85 g), kapusta słodka z pomidorami (100/150 g), kompot/woda (200 ml).

Podwieczorek:

  • Galaretka owocowa (130 g).

Piątek 22.03.2019

Śniadanie:

  • Płatki owsiane na mleku (200 g), jajko w majonezie posypane szczypiorkiem (100/3 g), bułka z masłem (25/3 g), herbata owocowa (200 ml).

Obiad:

  • Zupa rosół z makaronem (150/250 g), ziemniaki gotowane (100/150 g), paluszki rybne z dorsza (65/85 g), surówka z kapusty kiszonej i jabłka z ziarnem słonecznika (100/150 g), kompot/woda (200 ml).

Podwieczorek:

  • Owoc (130 g).

Zaakceptowane przez dietetyka:
Beata Błażejczyk

Dopuszcza się ewentualne zmiany w jadłospisie

Góra