Obiady

Serdecznie zapraszamy do naszej stołówki szkolnej

Opłaty za posiłki w maju 2018 roku wynoszą:
dla klas 0:          14*13,00 PLN = 182,00 PLN
dla kas I – VI:     14*9,00 PLN = 126,00 PLN

Proszę o terminowe wpłaty do 10 dnia każdego miesiąca włącznie.
BRAK OPŁATY SPOWODUJE WYKREŚLENIE DZIECKA ZE STOŁÓWKI.

UWAGA

RODZICE, KTÓRZY NIE UREGULOWALI PŁATNOŚCI ZA POSIŁKI (brak informacji o kwocie) BARDZO PROSZĘ O KONTAKT TELEFONICZNY LUB OSOBISTY Z AJENTEM LUB PANIĄ ULĄ Z KUCHNI.

Małgorzata Kawala 531 11 42 43

Odmówienie obiadów: dla klas 0 – III  do godziny 8.00
dla klas IV – VI  do godziny 8.00
pod numerem telefonu 531 11 42 43
Płatności za obiady szkolne proszę kierować na konto:
G&P Małgorzata Kawala
18 1950 0001 2006 4558 8073 0001 IDEA BANK
W opisie wpłat: Imię i nazwisko dziecka oraz aktualna klasa

UWAGA

RODZICE, KTÓRZY SĄ ZAINTERESOWANI POSIŁKAMI NA STOŁÓWCE, PROSZĘ O WYPEŁNIENIE KARTY ZGŁOSZENIOWEJ .

Brak karty zgłoszeniowej eliminuje dziecko z posiłków.

Zapraszam do obserwowania naszego profilu na facebook

Małgorzata Kawala

 jadlospis

 

Poniedziałek 4.06.2018

Śniadanie:

  • Kanapki na pieczywie z ziarnem z wędliną i serem żółtym (60/5/5 g), ogórek świeży (5 g), herbata z cytryną (200 ml).

Obiad:

  • Zupa żurek (150/250 g), pierogi z mięsem (200/300 g), surówka z ogórka małosolnego i dymki (100/150 g), kompot/woda (200 ml).

Podwieczorek:

  • Kisiel (150 g), mini herbatniki (15 g).

Wtorek 5.06.2018

Śniadanie:

  • Płatki kukurydziane na mleku (200 g), kanapka na ciemnym pieczywie z serkiem brie (30/7 g), herbata owocowa (200 ml).

Obiad:

  • Zupa ogórkowa (150/250 g), ziemniaki gotowane (100/150 g), klops w sosie pomidorowym (65/85/10 g), surówka z rzodkiewki i szczypiorku (100/150 g), kompot/woda (200 ml).

Podwieczorek:

  • Ciasto piaskowe (40 g), woda z sokiem malinowym (200 ml).

Środa 6.06.2018

Śniadanie:

  • Frankfurterki z wody (100 g), bułka z masłem (15/3 g), kanapka z serem żółtym (30/5 g), pomidor (5 g), keczup/musztarda (3 g), herbata z cytryną (200 ml).

Obiad:

  • Zupa kalafiorowa (150/250 g), kopytka z sosem mięsnym (200/300/25 g), mizeria (100/150 g), kompot/woda (200 ml).

Podwieczorek:

  • Owoc (150 g).

Czwartek 7.06.2018

Śniadanie:

  • Placki drożdżowe (200 g), kakao (200 ml).

Obiad:

  • Zupa pomidorowa z makaronem (150/250 g), ziemniaki gotowane (100/150 g), kotlet schabowy (65/85 g), młoda kapusta (100/150 g), kompot/woda (200 ml).

Podwieczorek:

  • Jogurt Polskie Smaki (130 g).

Piątek 8.06.2018

Śniadanie:

  • Płatki owsiane na mleku (200 g), kanapka z rybą wędzoną (30/5 g), papryka (5 g), herbata z cytryną (200 ml).

Obiad:

  • Zupa ryżanka (150/250 g), ziemniaki gotowane (100/150 g), ryba smażona (dorsz) (65/85 g), surówka z pomidorów ze szczypiorem (100/150 g), kompot/woda (200 ml).

Podwieczorek:

  • Owoc (150 g).

Zaakceptowane przez dietetyka:
Beata Błażejczyk

Dopuszcza się ewentualne zmiany w jadłospisie

Góra