Obiady

Serdecznie zapraszamy do naszej stołówki szkolnej

 
OPŁATY ZA POSIŁKI MARZEC 2021
 
KLASA „0”               23 dni x 14,00 = 322,00
KLASY „1 – 3”          23 dni x 11,00 = 253,00

 

Opłaty za posiłki w lutym 2020 roku wynoszą:
dla klas 0:          10*13,50 PLN = 135,00 PLN
dla kas I – VI:     10*10,00 PLN = 100,00 PLN

PŁATNOŚĆ  DO DNIA 10.01.2020

OD DNIA 26.09.2019 WYDAWANE SĄ KARTY UMOŻLIWIAJĄCE KORZYSTANIE ZE STOŁÓWKI.

UWAGA
RODZICE, KTÓRZY NIE UREGULOWALI PŁATNOŚCI ZA POSIŁKI (brak informacji o kwocie) BARDZO PROSZĘ O KONTAKT TELEFONICZNY LUB OSOBISTY Z AJENTEM LUB PANIĄ ULĄ Z KUCHNI.

Małgorzata Kawala 531 11 42 43

Odmówienie obiadów: dla klas 0 – III  do godziny 8.00
dla klas IV – VI  do godziny 8.00
pod numerem telefonu 531 11 42 43
Płatności za obiady szkolne proszę kierować na konto:
G&P Małgorzata Kawala
56 1030 0019 0109 8517 0040 5919 Citi Bank
W opisie wpłat: Imię i nazwisko dziecka oraz aktualna klasa

UWAGA

RODZICE, KTÓRZY SĄ ZAINTERESOWANI POSIŁKAMI NA STOŁÓWCE, PROSZĘ O WYPEŁNIENIE KARTY ZGŁOSZENIOWEJ .

OBOWIĄZKOWO deklaracji do korzystania ze stołówki szkolnej

Brak karty zgłoszeniowej eliminuje dziecko z posiłków.

Zapraszam do obserwowania naszego profilu na facebook

Małgorzata Kawala

 jadlospis

Poniedziałek 7.09.2020

Śniadanie:

  • .

Obiad:

  • .

Podwieczorek:

  • .

Wtorek 1.09.2020

Śniadanie:

  • .

Obiad:

  • .

Podwieczorek:

  • .

Środa 2.02.2020

Śniadanie:

  • Płatki kukurydziane na mleku (200 g), kanapka na pieczywie żytnim z wędliną (30/5 g), pomidor (5 g), herbata owocowa (200 ml).

Obiad:

  • Zupa jarzynowa (150/250 g), spaghetti bolognese (150/250/15 g), surówka z kapusty pekińskiej (100 g), kompot/woda (200 ml).

Podwieczorek:

  • Owoc (130 g).

Czwartek 3.09.2020

Śniadanie:

  • Parówki z wody (100 g), bułka z masłem (20/3 g), keczup/musztarda (5 g), kanapka na pieczywie pszennym z serem żółtym (30/5 g), ogórek (5 g), herbata z cytryną (200 ml).

Obiad:

  • Zupa ryżanka (150/250 g), ziemniaki gotowane (100/150 g), kotlet schabowy (65/85 g), mizeria z jogurtem (100 g), kompot/woda (200 ml).

Podwieczorek:

  • Galaretka (100 g), mini herbatniki (15 g).

Piątek 4.09.2020

Śniadanie:

  • Ryż na mleku (200 ml), kanapka na pieczywie orkiszowym z jajkiem i szczypiorkiem (30/10/3 g), rzodkiewka (5 g), herbata owocowa (200 ml).

Obiad:

  • Zupa ogórkowa (150/250 g), kluski leniwe posypane bułką tartą i cukrem (200/300/5/3 g), surówka z marchewki (100 g), kompot/woda (200 ml).

Podwieczorek:

  • Owoc (130 g).

 

 

Zaakceptowane przez dietetyka:
Beata Błażejczyk

Dopuszcza się ewentualne zmiany w jadłospisie

Góra