Obiady

Serdecznie zapraszamy do naszej stołówki szkolnej

Opłaty za posiłki w styczniu 2019 roku wynoszą:
dla klas 0:          18*13,00 PLN = 234,00 PLN
dla kas I – VI:     18*10,00 PLN = 180,00 PLN

Proszę o terminowe wpłaty do 10 dnia każdego miesiąca włącznie, pieniądze powinny być na koncie.
BRAK OPŁATY SPOWODUJE WYKREŚLENIE DZIECKA ZE STOŁÓWKI.

JEDNOCZEŚNIE INFORMUJĘ, ŻE DZIECI KTÓRE ZALEGAJĄ Z PŁATNOŚCIAMI ZA WRZESIEŃ 2018 ROKU, NIE OTRZYMAJĄ POSIŁKU.
 
UWAGA
RODZICE, KTÓRZY NIE UREGULOWALI PŁATNOŚCI ZA POSIŁKI (brak informacji o kwocie) BARDZO PROSZĘ O KONTAKT TELEFONICZNY LUB OSOBISTY Z AJENTEM LUB PANIĄ ULĄ Z KUCHNI.

Małgorzata Kawala 531 11 42 43

Odmówienie obiadów: dla klas 0 – III  do godziny 8.00
dla klas IV – VI  do godziny 8.00
pod numerem telefonu 531 11 42 43
Płatności za obiady szkolne proszę kierować na konto:
G&P Małgorzata Kawala
56 1030 0019 0109 8517 0040 5919 Citi Bank
W opisie wpłat: Imię i nazwisko dziecka oraz aktualna klasa

UWAGA

RODZICE, KTÓRZY SĄ ZAINTERESOWANI POSIŁKAMI NA STOŁÓWCE, PROSZĘ O WYPEŁNIENIE KARTY ZGŁOSZENIOWEJ .

Brak karty zgłoszeniowej eliminuje dziecko z posiłków.

Zapraszam do obserwowania naszego profilu na facebook

Małgorzata Kawala

 jadlospis

 

Poniedziałek 21.01.2019

Śniadanie:

  • Płatki owsiane na mleku (200 g), kanapka z wędliną (30/5 g), pomidor (5 g), herbata owocowa (200 ml).

Obiad:

  • Zupa krupnik (150/250 g), ziemniaki gotowane (100/150 g), pulpety w sosie pomidorowym (65/86/15 g), surówka kolesław (100/150 g), kompot/woda (200 ml).

Podwieczorek:

  • Kisiel (130 g), herbatniki Petitki (13 g).

Wtorek 22.01.2019

Śniadanie:

  • Kanapki na pieczywie mieszanym z wędliną I serem żółtym (60/5/5 g), papryka  (5 g), herbata z cytryną (200 ml).

Obiad:

  • Zupa barszcz biały (150/250 g), pierogi z mięsem (200/300 g), surówka z marchewki z chrzanem (100/150 g), kompot/woda (200 ml).

Podwieczorek:

  • Ciasto (40 g), woda z cytryną (200 ml).

Środa 23.01.2019

Śniadanie:

  • Berlinki z wody (100 g), bułka z masłem (20/3 g), kanapka z serem kozim (20/5 g), ogórek świeży (5 g), herbata owocowa (200 ml).

Obiad:

  • Zupa ryżanka (150/250 g), ziemniaki gotowane (100/150 g), kotlet rybny (65/85 g), surówka z kapusty kiszonej, jabłka i pestek słonecznika (100/150 g), kompot/woda (200 ml).

Podwieczorek:

  • Owoc (130 g).

Czwartek 24.01.2019

Śniadanie:

  • Płatki kukurydziane na mleku (200 g), kanapka na pieczywie żytnim z wędliną (30/5 g), pomidor (5 g), herbata z cytryna (200 ml).

Obiad:

  • Zupa rosół z makaronem (150/250 g), ryż gotowany (100/150 g), gyros drobiowy (65/85 g), sos tzatziki  (10 g), fasolka szparagowa (100/150 g), kompot/woda (200 ml).

Podwieczorek:

  • Jogurt owocowy (130 g).

Piątek 25.01.2019

Śniadanie:

  • Kanapki z pastą z makreli i jajka (60/10/10 g), ogórek/pomidor (5 g), herbata owocowa (200 ml).

Obiad:

  • Zupa szczawiowa z jajkiem (150/250 g), makaron z musem truskawkowym (200/300/25 g), kompot/woda (200 ml).

Podwieczorek:

  • Owoc (130 g).

Zaakceptowane przez dietetyka:
Beata Błażejczyk

Dopuszcza się ewentualne zmiany w jadłospisie

Góra