Jadłospis
Serdecznie zapraszamy do naszej stołówki szkolnej
Opłaty za posiłki w październiku 2020 roku wynoszą:
dla klas 0: 21*14,00 PLN = 294,00 PLN
dla kas I – VI: 21*11,00 PLN = 231,00 PLN
PŁATNOŚĆ DO DNIA 10.10.2020
OD DNIA 26.09.2019 WYDAWANE SĄ KARTY UMOŻLIWIAJĄCE KORZYSTANIE ZE STOŁÓWKI.
Małgorzata Kawala 531 11 42 43
Odmówienie obiadów: dla klas 0 – III do godziny 8.00
dla klas IV – VI do godziny 8.00
pod numerem telefonu 531 11 42 43
Płatności za obiady szkolne proszę kierować na konto:
G&P Małgorzata Kawala
56 1030 0019 0109 8517 0040 5919 Citi Bank
W opisie wpłat: Imię i nazwisko dziecka oraz aktualna klasa
UWAGA
RODZICE, KTÓRZY SĄ ZAINTERESOWANI POSIŁKAMI NA STOŁÓWCE, PROSZĘ O WYPEŁNIENIE KARTY ZGŁOSZENIOWEJ .
Brak karty zgłoszeniowej eliminuje dziecko z posiłków.
Zapraszam do obserwowania naszego profilu na facebook
Małgorzata Kawala
Poniedziałek 18.01.2021
Śniadanie:
- Robione na bieżąco w zależności od ilości dzieci.
Obiad:
- Zupa krupnik (150/250 g), kluski leniwe z masłem i bułką tartą (200/300 g), surówka z marchewki (100 g), kompot/woda (200 ml).
Podwieczorek:
- Kisiel (100 g), mini herbatniki (15 g).
Wtorek 19.01.2021
Śniadanie:
- Robione na bieżąco w zależności od ilości dzieci.
Obiad:
- Zupa ogórkowa (150/250 g), ziemniaki gotowane (100 g), kotlet z piersi kurczaka (65/85 g), fasolka szparagowa parowana (100 g), kompot/woda (200 ml).
Podwieczorek:
- Ciasto (40 g), herbata owocowa (200 ml).
Środa 20.01.2021
Śniadanie:
- Robione na bieżąco w zależności od ilości dzieci.
Obiad:
- Zupa jarzynowa (150/250 g), kopytka (200 g), sos mięsny (30 g), surówka z pora (100 g), kompot/woda (200 ml).
Podwieczorek:
- Owoc (100 g).
Czwartek 21.01.2021
Śniadanie:
- Robione na bieżąco w zależności od ilości dzieci.
Obiad:
- Zupa pomidorowa z makaronem (150/250 g), ziemniaki gotowane (100 g), kotlet mielony (65/85 g), buraczki zasmażane (100 g), kompot/woda (200 ml).
Podwieczorek:
- Jogurt owocowy (100 g).
Piątek 22.01.2021
Śniadanie:
- Robione na bieżąco w zależności od ilości dzieci.
Obiad:
- Zupa barszcz czerwony (150/250 g), pierogi ruskie (250 g), surówka z kapusty pekińskiej (100 g), kompot/woda (200 ml).
Podwieczorek:
- Owoc (100 g).
Zaakceptowane przez dietetyka:
Beata Błażejczyk
Dopuszcza się ewentualne zmiany w jadłospisie